تبلیغات

طرز تهیه اشترودل با مرغ و سس سوپرم

اشترودل با مرغ یک پیش‌ غذای ساده و مقوی و شیک است. خمیر فیلو خمیر مورد استفاده برای پخت اشترودل است. از سس سوپرم نیز برای روی اشترودل مرغ استفاده شده که طرز تهیه آن نیز در انتهای دستور پخت ارائه شده است.

اشترو دل با مرغ یک پیش غذای ساده و خوشمزه و شیک است که می‌توان آن را به سرعت آماده کرد و در مهمانی‌های مهم آن را سرو کرد. در اینجا طرز تهیه اشترودل با مرغ به شکل کاسه‌های اشترودل آموزش داده شده است که سرو آن راحت‌تر و ظاهر آن زیباتر است. خمیر استفاده شده برای این دستور پخت خمیر فیلو است و برای خوشمزه تر شدن این کاسه‌های اشترودل با مرغ طرز تهیه سس سوپرم نیز آورده شده است. 

کاسه های اشترودل با مرغ و سس سوپرم

مواد لازم برای تهیه اشترودل با مرغ  خمیر فیلو  500 گرم  فیله مرغ نگینی  250 گرم  پیاز نگینی شده  1/2 پیمانه  قارچ خرد شده  200 گرم  فلفل دلمه ای  1/2 پیمانه  ذرت  1 پیمانه  جعفری ساطوری شده  1/4 پیمانه  روغن زیتون  4 قاشق غذا خوری  پنیر پیتزا  به میزان لازم  نمک،فلفل سیاه و قرمز، پاپریکا، آویشن  به مقدار لازم
طرز تهیه کاسه های اشترودل با مرغ ابتدا فر را روی حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. پیاز نگینی خرد شده را با دو قاشق غذا خوری روغن زیتون تفت دهید. فیله مرغ نگینی خرد شده، قارچ خرد شده و فلفل دلمه ای (ترجیحا رنگی) را به تابه بیفزایید و سپس نمک، فلفل سیاه و قرمز، پاپریکا، آویشن را اضافه کنید و حدود 10 دقیقه با حرارت متوسط تفت دهید. (در صورت تمایل می توانید ژامبون مرغ و یا گوشت چرخ شده را جایگزین فیله مرغ نمایید.) پس از پخت فیله ها یک پیمانه ذرت کنسرو شده و آب گرفته و جعفری ساطوری شده را به مواد گوشتی اضافه نمایید و تابه را از روی حرارت بردارید. در این مرحله قالب های مافین را با روغن زیتون اسپری کنید و خمیر فیلو را به اندازه ی 12*12 برش مربعی بزنید و سطح خمیر را به آرامی به کمک قلموی آغشته به روغن زیتون چرب نموده و درون قالب مافین قرار دهید و به مدت 5 تا 7 دقیقه در طبقه ی وسط فر که از قبل گرم کرده اید قرار دهید تا اطراف خمیر به رنگ طلایی در آید. سپس کاسه های آماده شده را از مایع گوشتی پر کنید و یک قاشق از سس سوپرم روی آن بریزید و در مرحله آخر پنیر را اضافه کنید و حدود 10 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید. کاسه های اشترودل را با جعفری و گردوی خرد شده تزئین کنید. مواد لازم جهت تهیه سس سوپرم  کره  40 گرم  آرد سفید  قاشق سوپ خوری2  زرده تخم مرغ  1 عدد  خامه صبحانه  100 گرم  شیر  1 پیمانه  نمک و فلفل قرمز  به میزان لازم

طرز تهیه سس سوپرم

کره را با حرارت ملایم ذوب می کنیم و آرد را تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود. تابه را از روی حرارت بر می داریم و شیر را آرام آرام به آرد اضافه می کنیم و مجددا تابه را روی حرارت می گذاریم و مرتب هم می زنیم تا بجوش آید. زرده تخم مرغ، نمک و فلفل را در ظرفی جداگانه مخلوط کنید و به تدریج به مواد سس اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم مرتب هم می زنیم، سپس از روی حرارت برداشته و خامه را اضافه می کنیم و روی کاسه های اشترودل سرو می کنیم. گروه آشپزی ستاره

رفع مسئولیت

مطالب از سایت های مجاز و ایرانی جم آوری شده و لذا در صورت وجود مشکل از طریق گزارش تخلف با ما در میان بگذارید.

تبلیغات

بزودی

جدیدترین اخبار